Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Superkonvent värt pengarna!

/
  • Jag fick med mig många idéer från evenemanget och jag blev inspirerad av den handlingskraft som föreläsarna presenterade.

För mig så kommer jag att se det som att de 40 kronor per dag som Region Gävleborg investerade i mig är väl använda pengar, skriver Johan Ljung, Edsbyn, med anledning av målbildsdagen Gört.

Annons

Jag var en av deltagarna på Region Gävleborgs målbildsdag Gört. Om den totala kostnaden sätts till fem miljoner kronor och antalet deltagare till 700 och att ett evenemang genomförs två gånger per år, så kostade mitt deltagande cirka 40 kronor per dag det närmaste halvåret. Om jag sen lyckas sprida budskapet till en person och få med den i tänket så halveras den kostnaden till 20 kronor per dag.

Jag fick med mig många idéer från evenemanget och jag blev inspirerad av den handlingskraft som föreläsarna presenterade. Jag fick också chansen att marknadsföra att arbeta kommunalt till de studenter jag pratade med samt att jag utbytte erfarenheter med kollegor jag kände sen tidigare, men också med nya personer jag inte tidigare kände. För mig så kommer jag att se det som att de 40 kronor per dag som Region Gävleborg investerade i mig är väl använda pengar.

Viktigt är dock att vi som var där tar med oss inspirationen och kunskapen hem och arbetar med den i den egna organisationen. Om man tycker kostnaden för tält och övrigt runt dessa är dyr finns det en stor fin hall i Edsbyn som inte är isbelagd vid denna tid på året. Där skulle kanske evenemanget kunna genomföras nästa år vid den här tiden. Till sist: I stället för å´ klag´, bara Gört!

Johan Ljung

Edsbyn

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons