Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Styr du över huvud taget, Johnny Mill?

/

Nu undrar jag om du, Johnny Mill, tänker försöka agera? Har du tagit upp frågan med kommunalrådet Lars Molin (M)? Arbetar ni som styr kommunen på något sätt för att få till etableringar på Kläppa industriområdet? undrar Markus Evensson (S).

Annons

Redan den 19 januari ställde vi socialdemokrater frågan till de styrande i kommunen hur det blir med Kläppa Industriområde. Vi hade fört samtal med ett antal företagare som undrade varför det inte såldes några tomter på Kläppa industriområdet. Därför ställde Irene Jonsson (S) först frågan i kommunstyrelsens samhällsutvecklingsutskott och sedermera ställde jag en interpellation i kommunfullmäktige i mars till Johnny Mill (LB) om det sker någon politisk styrning över huvud taget från hans sida.

Den 23 juni kan vi läsa på helahälsingland.se om att alla företag har hoppat av. Enligt artikeln ska det ha varit stort intresse för ett år sedan. Det fanns tydliga signaler under året att intresset falnade för dessa tomter därav våra politiska påstötningar i vintras.

Nu undrar jag om du, Johnny Mill, tänker försöka agera? Har du tagit upp frågan med kommunalrådet Lars Molin (M)? Arbetar ni som styr kommunen på något sätt för att få till etableringar på Kläppa industriområdet? Närljus, som jag själv är styrelseledamot för, jobbar med etableringar, har du på något sätt försökt använda Närljus resurser för att påskynda detta arbete? Jag kan ställa samma fråga som jag ställde i kommunfullmäktige i mars: Ligger det i ditt ansvar att följa upp viktiga etableringar i Ljusdals kommun?

De styrande i Ljusdals kommun, Vänsterpartiet, Ljusdalsbygden parti och borgerligheten har fullständigt kapitulerat och styr över huvud taget inte alls. Detta får Ljusdals kommun lida för.

Markus Evensson (S)

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons