Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Strömmingsleken - en oseriös organisation

Vi hade ett löfte om ett billigare entrépris till Strömmingsleken för våra deltagare och funktionärer. Tyvärr kände vi inte för att i slutändan gynna Strömmingsleken då man inte bemödat sig att göra reklam för vårt event.

Annons

Tragiskt att se Carl-Arne Carlssons oseriösa citat gång på gång i tidningen, först om butiksgrannarnas klagomål sedan om gudstjänsten.

Om det nu hade räckt med detta hade man mest skrattat åt det hela, men när man sedan tar en titt på Strömmingslekens hemsida där man i bitterhet verkar ha skrivit av sig om snåla söderhamnare, ja speciellt när man läser mellan raderna vad som avses så börjar man fundera hur det verkligen står till.

Det som framför allt retar upp mig är att enligt överenskommelse mellan Strömmingsleken och Söderhamns Skateboardförening skulle vi göra reklam för varandras events på flyers, hemsida, media och så vidare.

Inte ett ord har nämnts angående vår skateboardtävling någonstans, inte ens på Strömmingslekens hemsida har man bemödat att få upp en länk.

En av de absolut största skateboardtävlingarna i Sverige i år lockade uppskattningsvis uppemot 200 besökare till Söderhamn. Vi själva var dock ute i god tid och informerade med länkar till Strömmingsleken och vilka band som spelade med mera. Detta på våra egna sajter och i uppemot 20-tal av de största actionsport-sajterna i landet.

Vi hade även ett löfte om ett billigare entrépris till Strömmingsleken för våra deltagare och funktionärer. Tyvärr kände vi inte för att i slutändan gynna Strömmingsleken då man inte bemödat sig att göra reklam för vårt event.

I stället såg vi till att både Jekyll & Hyde och O´learys/Innegården fylldes under fredagen och lördagen. Seriösa företag som vet hur man samarbetar, vilket man inte kan säga om Strömmingsleken.

Conny Björklund

ordförande

Söderhamns Skateboardförening

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons