Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Stoppa samarbetet med Mossad

Vi som svenskar måste nu stå upp och se till att våra myndigheter bryter alla förbindelser med israeliska Mossad som är en statlig mördarorganisation.

Annons

England har under tisdagen utvisat en diplomat från Israel. Denne diplomat var Mossads högste chef i England. Det vill säga han var Israels högste ansvarige för hemliga operationer i England.

Han utvisades för att Israel har använt sig av äkta brittiska pass men bytt ut bilderna på innehavarna och med dessa pass skickat en grupp agenter till Dubai och där mördat en person obekväm för Israel.

Detta mordoffer var en högt uppsatt palestinier som med all säkerhet också hade blod på sina händer, det vill säga inget oskyldigt offer. Men det här är ändå mord utfört av ett statligt israeliskt organ.

Det här som hänt i Dubai är statsterrorism och Israel har nu blivit klassad som en stat som utför mord i främmande länder på sina fiender.

Man har därför nu själva ställt sig i samma skamvrå som Al Quida och andra terrorgrupper. Ett land som Israel erkänt av bland annat Sverige har nu med godkännande av landets politiska ledning utfört terror handling på ett främmande men icke fientligt lands territorium.

Det här innebär i förlängningen att även vi här i vårt land med många invandrare från just Palestina kan bli utsatta för terrorgrupper från staten Israel – som vill avliva personer de ser som icke önskvärda.

Vi kan inte tillåta att israeliska mördargrupper far omkring i världen med falska pass eller äkta engelska som i detta fall och mördar sina fiender i andra länder. Vi som svenskar måste nu stå upp och se till att våra myndigheter bryter alla förbindelser med israeliska Mossad som är en statlig mördarorganisation. Sverige har i dag har stort utbyte med Mossad vilket bör avbrytas omedelbart.

Lars Idon Andersson

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons