Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Stoppa Ohlyckan

Lars Ohly, välkommen till 1900- och 2000-talet. Bröstpump, en modern uppfinning? Den fanns åtminstone på 1960-talet, och säkert dessförinnan.

Annons

Nu vill V lagstifta om delad föräldraförsäkring för föräldrar med nyfödda, sju månader var. Så, mamma, plåga dina bröst med pump och ut och jobba bara!

Vilken föraktfull kvinnosyn! Låt föräldrarna bestämma själva!

Dessutom, den pappa, som är egenföretagare och måste besöka sin upparbetade kundkrets, riskerar att förlora kunderna till andra, när de sju månaderna för honom är slut. Arbetslöshet för den som kanske tjänar mest i familjen? Låt föräldrarna bestämma själva!

Ett annat förakt för kvinnor, som V och de rödgröna visar, är förslaget att rutavdraget ska bort men inte rotavdraget. Blir det så, kommer många jobb att försvinna. Och kanske åter bli svarta så att skattepengar till välfärden försvinner. Men de jobben, där män dominerar får bli kvar! V månar om våra pojkar!

Stackars Mona. Vid en eventuell rödgrön valseger (må detta inte ske!) ska Ohlyckan ta plats i en sådan regering och på vilken ministerpost?

Försvars- eller skatteminister?

Tage Erlander skulle snurra runt i sin grav, om han visste att hans sentida efterföljare, Mona, släpper in kommunister i en svensk regering

Blåklint

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons