Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Stackars Jimmie Åkesson

Jag är lite orolig för ditt förnamn Jimmie, det är så pass osvenskt att du inte har någon officiell namnsdag! Och du som personifierar den äkta svenskheten, tycker faktiskt lite synd om dig.

Annons

När jag var barn och bodde i Holland hade jag en kanin som hette Jimmie. Han var visserligen svart, med vita fläckar, men konstigt nog snäll ändå. Det är klart man skulle behandla honom schysst och med respekt, annars bet han mig.

Jag är lite orolig för ditt förnamn Jimmie, det är så pass osvenskt att du inte har någon officiell namnsdag! Och du som personifierar den äkta svenskheten, tycker faktiskt lite synd om dig. Så där kan vi inte ha det.

Kanske dags för en namnändring innan valåret sätter i gång på allvar? Annars är jag rädd för att du och ditt parti blir det största hotet mot Sverige sedan Norge lämnade unionen.

Jag vill gärna rösta på dig och ge dig en chans men då måste du lova ta itu med de viktigaste sakerna först; byt till ett riktigt svenskt förnamn och pass på, blek ditt hår i samma veva! Du kommer att smälta in så mycket bättre. Kanske även skaffa linser. Din "look" är lite för trångsynt just nu (oj då, nu slank det in lite svengelska).

Hoppas du haft lite nytta av dessa tips. Jag vill ju inte du blir landsförvisad till Holland där du redan har alltför många meningsfränder.

Lycka till nu med integrationen och valåret!

Michel van Geest

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons