Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Spåren är uppkörda

Svar till Välbetald skoterfärd. Det har nu funnits mycket välbesökta uppkörda spår sedan första snön kom. Det finns i dag cirka 20 kilometer spår att tillgå och där ingår fem fädbovallar.

Annons

Svar till Välbetald skoterfärd (20/1).

Det har nu funnits mycket välbesökta uppkörda spår sedan första snön kom. Det finns i dag cirka 20 kilometer spår att tillgå och där ingår fem fädbovallar. Det är synd att insändaren nu har missat många fina turer där. Information finns annars att tillgå på Delsbo IF:s hemsida. Det finns flera orsaker till att spår ända till Ofärne inte har blivit uppkörda. Myrarna har inte frusit till och håller inte för skoter och spårmaskin. Det betyder att man måste dra om leden, vilket betyder flera markägarkontakter och tillstånd till röjning i skog och detta tar mycket tid och kraft. Det andra är att när Ofärne stängdes, minskade antalet åkare till och från Ofärne, då möjlighet till fika och dusch försvann.

Anslaget som beviljades räcker naturligtvis inte, utan man är beroende av mycket ideellt arbete, så insändaren är mycket välkommen att bidra, tag gärna kontakt med någon i Delsbo IF eller undertecknad.

Thorbjörn Nilsson

Delsbo

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons