Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Spännande valanalys...

Håller fullständigt med dig Maria Karström (KD) att Moderaterna i Nordanstig sänder väldigt förvirrande budskap – just i denna fråga, vårdnadsbidraget, gjorde splittringen mig tokglad!

Annons

Men det var egentligen inte därför jag reagerade på din insändare. Du talar om det borgerliga Nordanstig. Jag antar att både du och dina ”alliansvänner” ägnar er åt valanalyser? Jag tycker det är vansinnigt spännande läsning! C i Nordanstig fick 1 900 röster i kommunalvalet 2006. Dock var det bara 1 100 röster från Nordanstig som gick till C i riksdagsvalet samma år. Om det hade varit rikssiffrorna som gällt i fullmäktige hade vi haft en röd-grön majoritet!

I Nordanstig gillar man Stig Eng! Var lite ödmjuk när ni orerar om att Nordanstig vill ha LOV:en, friskolor och vårdnadsbidrag. Kanske vill man egentligen inte alls ha alla mer eller mindre knasiga borgerliga påhitt? 12,47 procentenheter mer har vi i EP-valet jämfört med den borgerliga fyrklövern! Beakta valresultaten då ni uttalar er om vad medborgarna vill och tänk om de faktiskt inte alls vill…

Annelee Larsson (S)

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons