Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Snart behövs inte sjukhusen

Nu är jag upprörd över landstingets långa lista över besparingar. Det finns många fattiga här i Sverige som inte har råd att gå till läkaren om de blir sjuka eller ta ut sin medicin. Hur ska vi göra när vi blir sjuka?

Annons

Nu är jag upprörd över landstingets långa lista över besparingar. Hur i hela friden har landstinget kommit på detta! Är det för att ni som sitter och bestämmer ska ha mer i lön? Det finns många fattiga här i Sverige som inte har råd att gå till läkaren om de blir sjuka eller ta ut sin medicin (inklusive undertecknad). Hur ska vi göra när vi blir sjuka?

Tror nog det är bäst att ni skickar ett medicin-kit till alla, så får vi försöka att bli friska på egen hand, det ska väl inte vara så svårt. Det ska väl inte finnas något sjukhus i framtiden heller, för då finns det väl ingen människa som kan gå dit, för då har ni ju utrotat oss sjuka, och vi behöver inte ligga samhället till last, mindre belastning för landstinget eller hur!

Nu är det så många som blir psykiskt sjuka efter allt vad försäkringskassan gör och inte gör. Då måste de gå till sjukhuset och träffa någon på psykiatrin. Då är det väl bra att de få gå med i antigymnastikgrupp, avslappning, massage och annat som känns bra för dem. Men det vill väl inte landstinget… Nej, bort med dem, lås in dem i en källare i stället.

Föda barn får bli hemma som förr i tiden. Om jag skulle slå sönder mitt knä och måste sys, då får jag ta björntråd och nål och sy som förr i tiden eller ta isoleringstejp, det fungerar lika bra. Tappar jag hörseln, får jag ta en tratt och sätta mot mitt öra som förr i tiden. Ja, listan kan bli lång men jag avbryter här för jag blir mer och mer upprörd över hur vårt samhälle blivit.

En fattig och sjuk

som också betalar skatt

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons