Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sluta käbbla om Folkets hus

Nu får det vara nog med pajkastningen mellan politikerna angående Folkets hus.

Annons

Är det inte dags att styrelsen för Folkets hus träder fram, för det är ju de som haft ansvaret?

Ni måste förstå att man inte sitter i en styrelse endast för att lyfta arvode. Helt klart har ni varit totalt inkompetenta. Ta ert ansvar och sluta med att gömma er. Vad vi vet blev ett tiotal personer arbetslösa, vad har ni gjort för dem, har de fått något stöd över huvud taget?

Hittills har det varit ett barnsligt käbbel mellan politiker i tidningen. Stackars personal som haft en sådan arbetsgivare. Måste erinra om att ordförande i Folkets husstyrelsen dessutom är revisor i Hudiksvalls kommun.

Men på tal om Hudiksvalls kommun så har jag fått reda på att kulturchefen, som sitter på flera stolar, samt har ett eget företag med vilket han gör affärer. Det vill säga, han köper in ett slags instrument åt kommunen från sitt eget företag! Det är denna person som antagligen flyttar in i Folkets huslokalerna. Är det rimligt att göra som kommunen, anställa en kulturchef så att man får en chef över cheferna, till exempel över biblioteket? Är det någon som inbillar sig att detta ska bli billigare för kommunen? Kommunens växthus var tvingats sluta med försäljning av växter till allmänheten, eftersom kommunen inte får syssla med kommersiell verksamhet, men nu sköts konferensbokningarna av kommunanställd personal.

Förresten, vad har det kostat kommuninvånarna med det helt idiotiska vägbygget utanför badhuset i Hudiksvall. Varför tillfrågades inte ambulanspersonalen från allra första början?

Rutan

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons