Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Släpp avundsjukan

Svar till Ragnar Lindestam. Var inte avundsjuk på dem som arbetar nu och fått lägre skatt. De har mycket större försörjningsbörda nu än vad vi hade när vi arbetade.

Annons

Svar till Ragnar Lindestam (9/4).

Du och kanske många andra är förda bakom ljuset och tror att vi pensionärer har fått en straffskatt. Ta fram era skattsedlar från året innan "ängsliga Reinfeldt" tillträdde och jämför med fjolårets. Om skattesatsen är högre nu, tala med Skatteverket. Man kan få rättelse fem år bakåt i tiden.

För övrigt håller jag med Lindestam om att inte låta sig luras av borgerligt vackra ord om omtanke om oss pensionärer, men skulle vilja tillägga att man kan bli lurad av politiker från andra sidan också.

Var inte avundsjuk på dem som arbetar nu och fått lägre skatt. De har mycket större försörjningsbörda nu än vad vi hade när vi arbetade. Kom det utlänningar hit, då hade vi jobb att erbjuda och de kunde försörja sig själva och sin familj. Nu finns inte så många arbeten att erbjuda men någon måste försörja dem eller betala flygtransporten hem som romerna nu kommer att råka ut för. De pengarna tas väl ur samma penningpung som våra pensioner.

Pensionär som hellre vill kalla sig realist än rasist

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons