Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Skolpolitiken är ett hån

Förtroendet sjunker till noll när ni ”förtroendevalda” i kommunen använder våra skattepengar till minst sagt konstiga affärer och höga administrativa kostnader, när man trodde att ni skulle prioritera vård, skola och omsorg.

Annons

Svar till Jan Lahenkorva (27/11).

Att barn tar illa vid sig av återkommande kränkningar och nedvärderingar går inte att komma ifrån. Barn- och ungdomsnämnden, BUN, med Jan Lahenkorva, andra politiker samt tjänstemän inom förvaltningen sköter detta med en ”spetskompetens” som gör att man känner sig väldigt ”trygg” över att låta dessa personer veta våra barns bästa. Att sedan Lahenkorva slår sig för bröstet och säger att ”BUN fungerar bra” är ett hån mot oss föräldrar som har förstått att de inte ser våra barn som individer utan som pengabekymmer och en belastning.

När andra kommuninvånare samt människor i skolväsendet köper dessa lögner och baktaleri som läggs fram, då tappar jag min tilltro till det här systemet. Jag hoppades att vi tillsammans skulle arbeta för en bra skola (både liten och stor) för våra barn och inte ställa den ena mot den andra. Man ser och förstår att ett kortsiktigt tänkande (panik) råder när den ena säger si och den andra så. Det verkar som om det mesta som handlar om skolan vad gäller pengar och elevantal kommer som en total överraskning för detta pålästa gäng.

Förtroendet sjunker till noll när ni ”förtroendevalda” i kommunen använder våra skattepengar till minst sagt konstiga affärer och höga administrativa kostnader, när man trodde att ni skulle prioritera vård, skola och omsorg. Visst har ni satsat på skolan, men då är det väldigt stor skillnad var man är bosatt i denna kommun.

När kommunen/BUN kan visa upp en långsiktig handlingsplan för våra barns bästa och sluta med lögner och tomma ord så har kanske jag med min familj valt att flytta med våra skattepengar till en kommun som har kompetens för att driva en av våra viktigaste frågor som är barnomsorg och skola. Vi och våra barn ska inte belasta detta skepp som ligger med tydlig slagsida!

Pappa till fyra barn

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons