Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Skäms, V i Ljusdal!

Jag har varit trogen medlem i V under 45 år. Men när V gick med borgarna efter valet var jag tvungen att ifrågasätta hur vi som är ett arbetarparti kan samarbeta med Moderaterna, skriver Karl Erik Svärd.

Annons

Till svar fick jag att det är huvudsaken vi sitter i makten för där kan vi lura borgarna lätt. Något samarbete med sossarna ville V inte ha. Jag själv fick till svar att jag inte längre får något uppdrag om jag inte rättar in mig i leden, vilket jag aldrig kommer att göra så länge vi samarbetar med borgarna.

Det är bara att se nu angående avskedandet av socialchefen. V ställer upp på den förskräckliga så kallade personalpolitiken i kommunen. Hur ett arbetarparti gå med på detta är för mig en gåta. Vilka signaler ger det till kommunens anställda? Var tyst och säg inte emot ledningen om du vill behålla jobbet. Jag blir så besviken på Kenneth Forssell och Yvonne Oscarsson i V hur man kan sjunka så lågt bara för att få makten. Har man makten behöver man inte lyssna på medborgare? Jag själv är utsatt som chef i kommunen för att jag är utbränd, så jag känner väl till taktiken från ledningen. Var tyst om du vill behålla jobbet! Skäms, V i Ljusdal!

Karl Erik Svärd

f.d. vänsterpartist

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons