Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Skäms, Nils Ternow

Jag och många andra Hennanbor var på det informationsmöte på Väljegården som ni hade kallat till när ni ville starta kraftverksbygget. Där stod du Nils Ternow och lovade guld och gröna skogar till Hennan, om ni fick bygga kraftverket.

Annons

Jag och många andra Hennanbor var på det informationsmöte på Väljegården som ni hade kallat till när ni ville starta kraftverksbygget.

Där stod du Nils Ternow och lovade guld och gröna skogar till Hennan, om ni fick bygga kraftverket. Du skulle hjälpa till med att ordna bensinstation, grusmaterial på vägarna och om vi ville ha något så verkade det bara vara att peka.

Din bisittare, en man från Sundsvall, sa att vi skulle vara tacksamma att det var Ljusdals Energi, ett kommunalt bolag, som ville bygga. Då kunde vi känna oss säkra på att det skulle bli bra! Skillnad vore det om Fortum eller något annat elbolag ville bygga, då skulle det vara katastrof för Hennan.

Hur blev det då? Jo, vi blev grundlurade! Strandremsan vid campingen ser ut som ett grustag. Väljeån ser ut som en bäck. Det du hade lovat byarådet, att renovera vägarna på camping om du fick använda dem. Hur blev det?

Jo, vägarna använde du, men att kosta på dem, det ville inte du kännas vid trots att du sparde 150 000 kronor på att inte behöva bygga en ny väg! Skäms på dig Nils Ternow.

Besviken Hennanbo

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons