Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Skäms, Leif Hansen?

Varför ska kyrkoherden Anna-Lena Andersson motarbetas av ett gäng gnälliga gamla gubbar? Lägg prestigen och maktbegäret åt sidan för en gångs skull och välkomna i stället denna fantastiska kyrkoherde.

Annons

Bäste herr Leif Hansen! Att ni inte skäms! Med anledning av artikeln i LjP om före detta kyrkoherden Anna-Lena Andersson måste jag få fråga; vad har ni emot Anna-Lena egentligen? Och vad har hon gjort för ont eftersom ni motarbetar hennes arbete i Ljusdal så markant?

Måhända att ansökningsrutinerna inte följts till punkt och pricka, men jag tvivlar på att det är det som är problemet. Varför så många taggar utåt? Var i stället glad för att någon över huvud taget ändå står ut med er gnälliga surgubbar och vill jobba här. Jag menar Ljusdals församling är ju inte precis världsberömt för sitt samarbete mellan politiker och präster. Snarare ökänt. Så ni om några borde väl stå med öppna armar för vem som än knackar på dörren?

Anna-Lena är en fantastisk kvinna. En mycket omtyckt kyrkoherde och arbetsledare både bland personal och i församlingen. Hon tillför arbetsglädje inom kyrkan som få gjort förr, och hon är dessutom mycket trevlig. Varför ska hon motarbetas av ett gäng gnälliga gamla gubbar? Lägg prestigen och maktbegäret åt sidan för en gångs skull och välkomna i stället denna fantastiska kyrkoherde. Axla den uppgift ni i grunden valts för, nämligen att serva församlingen. Gå utanför fullmäktiges väggar och se med egna ögon vad gott hon gjort för arbetsmoralen och glädjen under den tid hon varit här. Gör det vet ja, i stället för att sura och sätta på plats för att hon inte går fot i era koppel. Något jag vid Gud hoppas att hon aldrig kommer övertalas till. Personligen vill jag hälsa henne varmt välkommen tillbaka.

Johansson

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons