Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Skäms, båtägare

Jag håller med Ulla Jansson (27/5) vad gäller vraken i Söderhamnsån. Det drabbar inte bara flanörer, utan också oss boende och turisterna, som ska behöva se eländet.

Annons

Jag antar att det är ägarna i första hand, som ska se till att det görs något åt båtarna. Vi som också bor vid ån, tycker att det är förvånansvärt att inget görs. Vart har miljötänket tagit vägen? Var finns ägarna till båtarna? Har du en båt till exempel på en båtklubb, så måste det finnas en gällande försäkring på din båt, annars får du inte ha din båt på klubben. Vad gäller för kajen Söderhamnsån?

Har du bilar på din tomt, som dina grannar inte tycker du borde ha där, då läggs det ett vite, om du inte städar upp. Vad gäller här?

Tråkigt att inget görs, man får skämmas att man är Söderhamnsbo. Vi har City Camping, Gästhamn, och MOA precis i närheten. Vad ska våra sommarturister tycka? Kommer de tillbaka? Skulle inte tro det. Skäms på er, som äger båtarna och inte tar ert ansvar. Men som sagt båtarna måste bort, på ett eller annat sätt, det är ett som är säkert.

Boende i närheten

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons