Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Skäll inte på våra politiker...

I sin nitiska ansvarskänsla över oss skattebetalare och vår hälsa har Hudiksvallspolitikerna, som tidigare nämnts, investerat cirka 32 miljoner skattekronor i nya E 4 så att vi bland annat ska slippa turister.

Annons

I sin nitiska ansvarskänsla över oss skattebetalare och vår hälsa har Hudiksvallspolitikerna, som tidigare nämnts, investerat cirka 32 miljoner skattekronor i nya E 4 så att vi bland annat ska slippa turister och att alla på ett snabbare sätt kan passera till/från och förbi Hudiksvall.

För ytterligare 300 000 skattekronor har de på ett enkelt och intelligent sätt omöjliggjort snabba in- och utryckningar för sjukhusets ambulanser.

Givetvis är detta planerat. Dom kan ju dom.

I sin stora övergripande planering i nedläggningen av Hudiksvalls sjukhus är detta nu endast ett par ytterligare steg på vägen.

Genom att övriga sjukhus tillåts ha snabba ambulansutryckningar kan dessa nu, med den nya E 4-sträckningen, snabbt och enkelt på samma tid även nå akutfall i- och runt om Hudiksvall. Akutfallen kommer då dessutom lika snabbt till kompetent specialistvård i till exempel centralsjukhusen i Sundsvall eller Gävle.

Att anlita ambulansutryckningar från Hudiksvalls sjukhus törs man bara inte. Man vet ju inte säkert om ambulansen vare sig kommer ut eller in.

Landstinget jublar tillsammans med nöjda Hudiksvallspolitiker. Här kommer de båda att på sikt göra en jättebesparing för oss skattebetalare!

Återigen ett exempel på väl investerade skattekronor i E 4 samt kostnader för ombyggnationen av vägsträckan utanför nya ambulansintaget.

Inget politiskt parti har reserverat sig mot ovanstående. Vi måste därför lita på dom!

Dom kan ju – dom!

Arne Jansson

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons