Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"SD har lagt ord i min mun"

/

Sverigedemokraterna har lagt ord i min mun och kränkt min demokratiska rättighet till egna åsikter och inkräktat på min integritet, skriver "Stina" apropå partiets flygbladsutdelning på öns Lesbos.

Annons

Jag är trött på att Sverigedemokraterna har tagit sig friheten att dela ut flygblad, för att skrämma flyktingar från att söka asyl i Sverige, och skriva under med Svenska folket. Jag tillhör svenska folket och vill inte alls kännas vid detta flygblad fullt av osanningar och mörker.

Sverigedemokraterna har lagt ord i min mun och kränkt min demokratiska rättighet till egna åsikter och inkräktat på min integritet. Jag betackar mig SD:s hjälpsamhet att hjälpa mig i vilken åsikt jag ska ha. Vill inte ha den hjälpen, eftersom SD visar genom sitt beteende i riksdag, på sociala medier, på gator och torg alltid visar att de är ett enfrågeparti och inte har visat någon vilja i andra frågor, vilket behövs om man ska vara med och styra ett land. SD:s värderingar och brist på empati får klara sig utan min underskrift.

Stina

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons