Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Så uttrycker sig en politiker

I Kuriren den 28 september under rubriken ”Ett steg närmare motorstadion” säger Magnus Svensson (C) bland annat att prislappen för motorstadion kan han inte säga något om i dagsläget, men det behöver inte innebära en kommunal kostnad.

Annons

I nästa mening: ”Självklart är det vi som tar fram detaljplanen, men alla kostnader kommer inte att hamna på kommunens bord”! Detta är konsten att tala med två tungor! Så det blir inte kostnadsfritt för kommunen utan i stället ska pengarna läggas på en motorstadion.

I Kuriren den 25 september var det ett alldeles utmärkt och sakligt reportage om Helsinge Airport. Där får man veta av flygplatschefen att om flygplatsen ska uppgraderas igen så tar det i sådant fall 2,5–4 år. Miljöprövningen för vindkraft är godkänd, utbildning för vindkraften har vi redan i Söderhamn. Nu väntar man bara på att få ekonomifrågan klar.

Varför så bråttom? Ni borde tänka efter före – inte efter som ni just gjort med Bromsäng. Har ni inte lärt er något av denna kommande miljonförlust? Ta inga fler förhastade beslut!

Mormor

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons