Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

S ytterst ansvariga!

I flera av de 82 kommentarer som följde på Kurirens artikel om Eva Tjernströms insändare efterlyste man ett bemötande från politikerna.

Annons

I flera av de 82 kommentarer som följde på Kurirens artikel om Eva Tjernströms insändare efterlyste man ett bemötande från politikerna. Vi beslutade därför att inbjuda till ett möte i vår lokal där vi ville informera om Moderaternas inställning i asyl- och flyktingfrågor.

Alla våra medlemsmöten är öppna för dem som vill komma och till mötet kom ett tiotal medlemmar, en journalist och en fotograf, men ingen av de som fegt gömmer sig bakom anonyma signaturer i kommentar- och insändarspalter.

Vi redovisade vår åsikt att det är Socialdemokraterna som är ytterst ansvariga för den situation Söderhamn har hamnat i. Vi redovisade också vår åsikt att Lennart Olsson inte informerat kommunstyrelsen om det kraftigt ökade antalet asylsökande i Söderhamn. Någon kritik mot Centern som parti framfördes inte.

Förutom detta redovisade vi vår klara och tydliga åsikt att rätten att söka asyl är fundamental och att Sverige ska erbjuda en fristad helt enligt Genevekonventionen, men att mottagandet ska fördelas bättre över landet. Värre än så var inte innehållet i vår presentation.

Om Lennart Olsson hoppas att Moderaterna skulle föra en tynande tillvaro kommer han att bli besviken. Vi har bra stöd hos allmänheten och ser fram mot valet den 19 september med tillförsikt.

Hans Sundgren (M)

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons