Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

S och C måste göra något!

Det är tragiskt när det begås mord, oavsett om man är svensk eller invandrare. Efter mordet på den iranske invandraren i Söderhamn har man sett att rasismen har kommit fram.

Annons

Det är tragiskt när det begås mord, oavsett om man är svensk eller invandrare. Efter mordet på den iranske invandraren i Söderhamn har man sett att rasismen har kommit fram. Artiklar om mordet har kommenterats av många på Söderhamns-Kurirens hemsida.

Det är synd att se att rasismen är så stark i Söderhamn. Det hade sett annorlunda ut bland kommentarerna om det hade varit en svensk som hade mördats. Denna skuld lägger jag på Socialdemokraterna och Centerpartiet. Politikerna inom S- och C-grupperna måste sluta att se de asylsökande och flyktingarna som bidrag som ni kan använda för att hjälpa det kommunala bostadsbolaget. Det är människor som kommer, de kommer från hemska områden och bär med sig skrämmande händelser i bagaget. De måste tas hand om.

Därför tycker jag att Söderhamn ska göra ett tillfälligt uppehåll i att ta emot fler invandrare tills Söderhamn har löst integrations- och rasismfrågan. Under tiden då man gör uppehåll ska man se över integrationen för att få reda på var det brister och var man behöver sätta in mer åtgärder för att lyckas med integrationen.

Det står ju tydligt klart att integrationen i Söderhamn har misslyckats. Detta är inte acceptabelt då vissa av dessa människor kommer från krigsområden. Det tål att upprepas att det är människor det handlar och inte några pengar som ska hjälpa att hålla Faxeholmen på fötter. Är man rädd att förlora kommunens största inkomst får man göra effektiviseringar i kommunen. Kommunalråden Tjernström och Olsson kan ju gå i bräschen och sänka sina löner så kanske de andra topparna inom kommunen följer partipiskan.

Linus E. Ohlson

icke-rasist

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons