Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

S borde ta tag i sjukvården

Svar till Sven-Åke Thoresen (27/8) från Maria Molin (M):

Annons

Hela vår region ska utvecklas. I Norra Hälsingland, där jag bor, ser jag hur turistindustrin växer varje dag. Vår del av Hälsingland utvecklas av oss som bor här. Politiker ska skapa bra förutsättningar för företagare och invånare att driva olika verksamheter. Det ska vara lätt att starta och utveckla verksamheter. Politiken ska ge snabba och tydliga besked så att verksamheter kan skapas och vidareutvecklas utan politiska eller byråkratiska hinder.

Min åsikt är Socialdemokraternas beslut om höjd bensinskatt inte är politik som leder till utveckling, till fler jobb. På liknande sätt bidrar inte heller ett hyreskontrakt i Stockholm för 57 000 kronor per månad till utveckling. De skapar inga fler jobb i vår region. Ska politiker utanför vår region ta bra beslut som påverkar oss måste de komma hit och bland annat se, höra och uppleva våra fina miljöer. De upplevelserna går inte att få på ett kontor i Stockholm.

En annan viktig fråga för mig är att vi har en god och fungerande sjukvård i hela regionen. Företagare är inte intresserade av att etablera sig hos oss om inte sjukvården fungera. Inte heller vill människor flytta hit om sjukvården inte håller en hög kvalitet. Det borde ni socialdemokrater ta tag i, eftersom ni sitter på makten. Men det vill ni inte diskutera.

Maria Molin (M)

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons