Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

S behöver vitaliseras

Du tycker att vi ska gå med i de redan existerande partierna, men vem får gehör för nya idéer i det Socialdemokratiska partiet? Det är en stel organisation som behöver vitaliseras och det kan bara ske utifrån.

Annons

Svar till Sven-Åke Thoresen (29/12).

Du skriver att ”vi vill välja en stark person till fullmäktige”. Jag förstår inte vad du har fått det ifrån. Vi vill förstås ha en klok och omdömesgill person att företräda väljarna. Du skriver vidare att människor som ”inte får igenom sina förslag” bildar nya partier. Javisst, det var till exempel så Socialdemokraterna och Miljöpartiet bildades.

Du skriver också att ”i alla riktiga demokratier” är det partierna som för diskussioner med väljarna. Nätverket Hudiksvalls Väljare ser som sin uppgift att göra det möjligt för väljarna att bestämma namn och turordning på sina valsedlar. Skulle det vara odemokratiskt?

Du tycker att vi ska gå med i de redan existerande partierna, men vem får gehör för nya idéer i det Socialdemokratiska partiet? Det är en stel organisation som behöver vitaliseras och det kan bara ske utifrån. Vårt nätverk, som välkomnar alla väljare, är del i en sådan förnyelse

Tony Björklund

Hudiksvalls Väljare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons