Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Rösta fram ickejägarna

Det är dags för oss som inte jagar att utnyttja våra demokratiska rättigheter vid årets val och verkligen kolla upp vilka vi röstar in i riksdagen. Se till att så många ickejägare som möjligt kommer in i riksdagen så att även vi kan få framföra våra åsikter.

Annons

Replik till Micael Larsson (12/1).

Micael Larsson kan inte någonstans i min insändare (9/1) se att jag har förespråkat våld mot jägare. Jag är motståndare till våld, både från jägares och ickejägares sida. Dessutom tycker jag att det är helt fel att angripa barn för något som deras föräldrar har gjort.

Men jag anser att det är dags för oss som inte jagar att utnyttja våra demokratiska rättigheter vid årets val och verkligen kolla upp vilka vi röstar in i riksdagen. Se till att så många ickejägare som möjligt kommer in i riksdagen så att även vi kan få framföra våra åsikter.

Dessutom kan jag ju nämna att jag faktiskt inte är motståndare till alla jägare. Det finns säkert många seriösa, men jag har svårt för tjuvjägare och de modiga män som måste använda skoter för att förfölja djuren. Och jägare som hotar de personer som vågar höja sin röst emot dem.

Ann Berg

Njutångers Boda

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons