Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Rödgrön soppa smakar beskt

Ny demoskopundersökning visar att alliansen leder stort!

Det visar vad vi länge vetat. När de rödgröna presenterar vad deras politik går ut på så kommer alternativet alliansen ännu mer att framstå som det bästa alternativet.

Annons

Vi kristdemokrater bygger vår politik på trygghet, medmänsklighet och förvaltarskap.

De rödgröna bygger sin politik på att minska valfriheten för de äldre och barnfamiljerna och på att utarma landsbygden och belasta företagen genom höjda bensinskatter, kilometerskatt med mera.

Det är två så enormt skilda regeringsalternativ.

En rödgrön regering skulle vara förödande för Sveriges folk och ekonomi.

Jag vill till exempel inte ha ett Sverige där staten ska bestämma vilken barnomsorgsform jag ska ha för mina barn. Inte heller ett Sverige där skatterna är så höga att vanligt folk som arbetar inte har mycket kvar att leva på efter det att räkningarna är betalda.

Att de rödgröna mitt i allt pratar om pensionärerna är minst sagt märkligt. Under sina tolv år vid makten sänkte de inte skatterna för pensionärerna en enda gång. Trots att alliansen nu gör en tredje skattesänkning för pensionärerna, så påstår de rödgröna fortfarande att pensionärerna straffbeskattas. Mycket märkligt.

Var hade vi varit om de rödgrönas oansvariga ekonomiska politik hade gällt i den ekonomiska krisen? Knappast på väg tillbaka som vi är nu!

Maria Karström, riksdagskandidat Kristdemokraterna

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons