Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Rädda kommunala skolan

Vi väljer gärna en kommunal skola men då måste vi byta ut politikerna i barn- och utbildningsnämnden till personer som kan se på skolan på rätt sätt.

Annons

Min dotter var med sin pappa och tittade och lyssnade på Granbersskolan (högstadiet) och dess personal i dag. Förvånade blev de av att det inte var fler som var där (visserligen har jag hört att det finns familjer som inte har fått hem inbjudan, vad beror det på?) Jag vill i alla fall lyfta detta och berätta hur de upplevde det. De tyckte att mottagandet var jättebra i alla salar och kände sig mycket välkomna. Lokalerna var fina och välbehållna och allt kändes jättebra. Personalen verkade kompetent och det verkade vara en mycket lugn skola. Min dotter verkade inte alls främmande för att gå där fast hon har varit på "lust och lära" också och tittat.

Vi väljer gärna en kommunal skola men då måste vi byta ut politikerna i barn- och utbildningsnämnden till personer som kan se på skolan på rätt sätt. Jag hoppas man kan bestämma sig snabbt nu om hur högstadieskolorna kommer att se ut framöver för hur ska föräldrar våga välja denna skola om man inte får veta hur det kommer att bli. Mer pengar till friskolan? Tänk er för politiker om ni har den förmågan för det här kan få sådana konsekvenser att vi står utan en kommunal högstadieskola så småningom.

Familjen som vill ha valfrihet

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons