Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Politiskt hyckleri av värsta slaget?

Det är märkligt att Nordebo och Didriksson som nu har suttit i kommunledningen drygt fem år inte har lyft ett finger för att utveckla SJ-området, menar Olov Nilsson Sträng.

Annons

Liberalerna Peter Nordebo och Daniel Didricksson skriver ( 1/3 ) att vi har en unik möjlighet att bygga en ny stadsdel på SJ-området. Det är en åsikt som jag delar, särskilt nu när det finns en privat finansiär som är beredd att göra detta ihop med Bollnäs GiF bandy, detta är verkligen en unik möjlighet.

Låt Bandyhallen bli starten för utvecklingen på SJ-området. Det är sedan möjligt att bygga vidare på området kanske med de idéer som de två Liberalerna föreslår. Det är märkligt att Nordebo och Didriksson som nu har suttit i kommunledningen drygt fem år inte har lyft ett finger för att utveckla SJ-området. Att ni nu blivit så aktiva verkar för mig vara politiskt hyckleri av värsta slaget. Det vore ärligare av er att säga att ni är beredda att göra vad som helst för att stoppa bygget av en bandyhall på SJ-området, det är en åsikt som man ändå kunde respektera fast inte förstå.

Låt oss ta vara på den unika möjlighet som nu har blivit möjlig och ta första steget för utvecklingen av SJ-området, låt privata finansiärer vara med och utveckla. Man undrar om våra Liberaler i kommunen har suttit i kommunledningen ihop med Vänstern lite för länge, när de inte kan glädjas åt att privata företag vill investera i Bollnäs.

Olov Nilsson Sträng

oppositionsråd

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons