Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Politiska uppvaknanden

Förra regeringen säger att man förde fel politik, som ska åtgärdas vid kommande makttillträde. Bra.

Annons

Håkan Juholt vill banta bort den stora tunga post som kungahuset utgör, (har sökt ytterligare anslag, på drygt fem miljoner kronor). Tydligen har han hittat igen partiprogrammet som försvann för en del år sedan. Bra.

Utförsäljningen av skattebetalarnas kassako Vattenfall stoppades nyligen. Bra.

Kan det ha ett samband med de skandalartade bonusar och avgångsvederlag som uppdagats, då kanske fadäsen, sopats under mattan. Borg och Odell har vid ett flertal tillfällen uttalat sig om detta frosseri, men det ingår nog bara i det politiska spelet, eftersom inte slöseriet åtgärdats. Besked kommer väl när M Olofsson återvänder hem. Svagt.

Efter drygt fyra års regeringsmakt har Reinfeldt och Co äntligen fattat, att man inte i det rika landet Sverige, tvingar cancerdrabbade och andra svårt sjuka, ut på den tidigare så svåra arbetslöshetsmarknaden som råder. Bra.

Avregleringen av SJ har ju bara visat på negativa följder. När ordföranden tillika förre moderatledaren Ulf Adelsohn, i klartext beklagade utvecklingen, som rent ut kass, då var det bara att göra som den långa raden av tidigare ministrar och höga tjänstemän fått göra, städa skrivbordet. Svagt.

Leif Jönsson

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons