Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Politisk tragedi

Det nedläggningsbeslutade gamla badhuset måste på grund av tidssjabblet underhållas hjälpligt för Hudiksvallsbornas bästa, i vart fall till 2015.

Annons

Jag har offrat lite tid på att analysera Hudiksvalls kommuns situation inför budgetplaneringen och projektprioriteringar för 2010–2015. Hamnområdets inklusive badhusets vid Kattvikskajen hantering är ju inte rolig och totalt havererad.

Nu måste nog tyvärr upphandlingen av det "vallöftade" badhuset avbrytas och nollställas. Det nedläggningsbeslutade gamla badhuset måste på grund av tidssjabblet underhållas hjälpligt för Hudiksvallsbornas bästa, i vart fall till 2015.

En ny regim 2010 får ta itu med att utforma en kompetent exploateringsorganisation som bland annat successivt måste göra hamnområdet tillgängligt för alla detaljplaners genomförande samt att rekonstruera badhusprojektet och en totalhantering av hamnområdet.

Folkpartiet hade nytt badhus på valmanifestet 2004 inför valet 2006. Det togs över genom Socialdemokraternas valprogram 2006.

Vi beklagar utvecklingen av vår valfråga men vi är beredda att 2010 ta ansvar för en genomföranderekonstruktion av alla hamnområdesprojekt.

Sven-Olof Westin

Folkpartiet liberalerna

Hudiksvall

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons