Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Politiker vågar inte säga att vår flyktingspolitik är bra

Det vi ser runt om oss nu efter valet är ganska intressant som fenomen.

Annons

I dag onsdag kan vi läsa att den kriminella gruppen OG vilket ska betyda Original gangsters, och som leds från Turkiet av en person som där gömmer sig från svensk polis, har som svenska partier och gammal media börjat motarbeta Sverigedemokraterna.

Dessa utländska rånare och brottslingar i OG ser inte den svenska polisen som sin främsta fiende längre utan nu är det Sverigedemokraterna. Man går hårt ut på sin hemsida, och man vill skrämma bort folk från Sverigedemokraterna. Original gangsters är ju en maffia bestående av utländska hårda – råa – kriminella typer som gjort sig skyldiga till mängder av svåra brott.

När nu gangsters har intresse av att motarbeta Sverigedemokraterna i den svenska riksdagen så bör detta säga något om vad som nu sker i vårt land. Naturligtvis är alla gangsters rädda för Sverigedemokraterna – för partiet vill ju skärpa straffen för våld och andra brott samt utvisa utländska brottslingar. Sverigedemokraterna kräver ju att kvinnofriden åter ska råda i vårt land bland annat.

Då kommer ett par frågor som man bör ställa sig. Är det rasism eller främlingsfientlighet att ha en politisk uppfattning att de som kommer till vårt land och gör sig skyldig till grova brott utvisas? Är det fel att skicka iväg dem härifrån? Ska vi ställa den frågan kanske till alla som drabbats av de grova brottslingarnas våld och terror? Eller ska det vara som nu att brott verkligen lönar sig i detta land?

Denna brottsvåg har ju som tur ännu bara i liten skala nått våra trakter men den kommer även hit var så säker. Att jag nu sticker ut hakan kommer säkert att rendera mig ett antal påhopp men si det bryr jag mig inte om. Men den som vill kasta första stenen på mig bör dock vara på det klara med att han eller hon bör ha mycket på fötterna. För jag personligen har skänkt nästan fem år av mitt liv till att hjälpa folk i andra länder vilket kostat mig både slantar och hälsa.

Att vara kritisk till en förd politik är varken rasism eller någon fientlighet mot andra människor. Att vara kritisk till en förd politik kan få politiker i de kritiserade partierna att använda mycket grova medel mot dem som just kritiserar deras politik.

Jag skulle gärna vilja se en politiker från de gamla partierna ställa sig upp och säga, den flyktingpolitik vi fört har varit den rätta, och det vi gjort har varit rätt. Gör de det då bemöter de kritiken från SD på riktigt sätt. Men de kan inte göra så för de vet själva att den förda politiken ställt till med ett elände för både dem som kommit hit liksom för dem som får betala för stolleriet.

Lars Idon Andersson

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons