Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Politik är inte enkelspårigt!

Replik av Andréa Bromhed på reportern Magnus Sjöborgs Svar direkt (
9/9
):

Annons

* 2015–11–05. MP Yrkar i KS att västra och östra alternativen till spårdragning, samt ett uppmärksammat medborgarförslag utreds och ställs ut för samråd där allmänhetens synpunkter efterfrågas. Tilläggsyrkandet avslås.

* 2016–02–02. Efter samråd där endast Hudiksvalls socialdemokratiska förening i sitt samrådsyttrande varit de som förordat den östra dragningen så väljer de andra partierna att ENBART gå vidare i arbetet med att beskriva den östra dragningen för medborgarna. Vi ansåg att detta var fel mot medborgarna och la därför ner vår röst.

* 2016–06–30 fanns på grund av de andra partiernas ställningstagande bara ett alternativ kvar att lämna ut för allmänhetens granskning. Detta är enbart referat ur KS protokoll men ingen som har deltagit i kommunstyrelsens öppna möten kan ha svävat i ovisshet om MP:s ställning i frågan. MP har under flera år kämpat för att allmänheten ska få fler alternativ att ta ställning till när det gäller dragningen av dubbelspåret, men vi har konsekvent röstats ned. Det är inte min bild av en enig kommunstyrelse trots att flera tolkat rapporteringen som att så var fallet och därav min insändare i HT (9/9).

Andréa Bromhed (MP)

oppositionsråd, kommunstyrelsen i Hudiksvall

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons