Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Polisen, var god dröj

Annons

Detta svar ha polisen numera övertagit från taxi. Om man ringer polisen, och inte slår nollan direkt vid svar, så hamnar man i en lång kö, sedan kopplas man till länets polismyndighet, och där rabblar man upp sitt ärende, efter att personen har lyssnat får man till svar, ett ögonblick, jag ska koppla till ledningscentralen, en stunds väntan innan svar.

Då får man till svar, vi är upptagen för tillfället, vi ska titta efter bilen i kväll, va? Ca 8-10 minuter tog detta.

Det är just vad som hände mig under torsdagen när jag ringde om en vansinneskörning av en röd Volvo över Nyplan, Sandarne. I hög fart sladdade bilen in på vägen mot Stenö, i samma höga fart mötte bilen två andra bilar, som tvärbromsade, vilket också den röd bilen gjorde, och fick väldiga kast. Sedan försvann den röda bilen i hög fart mot Stenö.

Det här bedömdes kanske inte såsom särskilt farligt, eftersom man skulle titta efter bilen under kvällen.

Vart är polisen på väg egentligen? Man kan inte räkna med snabb hjälp ens, om man har kniven på strupen. Då kanske de kommer från Bollnäs, eller någon annan polisstation i Hälsingland.

Jag vill betona, att det är inte polisens fel, utan den regering som har bantat poliser under flera år. Vilka det är vet vi.

Snart är det val, tänk efter före innan du väljer.

Undrande

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons