Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Personkryssa för mer engagemang

Jag har som rätt så nyinflyttad många gånger förundrats över hur politiker fattar beslut långt över huvudet på befolkningen och blivit glatt överraskad över att befolkningen trots detta fortsätter kämpa för sina frågor och inte ger upp.

Annons

Håkan Pettersson skriver (27/2) om Nordanstigs kommuns sätt att hantera högstadieskolfrågan. Jag har som rätt så nyinflyttad (2006) många gånger förundrats över hur politiker fattar beslut långt över huvudet på befolkningen och blivit glatt överraskad över att befolkningen trots detta fortsätter kämpa för sina frågor och inte ger upp. Det är Nordanstig för mig. Starkt virke med passionerade hjärtan. Jag älskar vår kommun, men jag är fast övertygad om att alla kommuninvånare behöver ta höstens val (19 september) på största allvar genom att personkryssa sådana människor man vet lyssnar och engagerar sig, oavsett parti.

Jag har fått förmånen att stå etta på Kristdemokraternas lista i kommunen och om jag får möjlighet att sitta i kommunfullmäktige till hösten så önskar jag att så många som möjligt av ledamöterna är personvalda, för folkets skull. Jag önskar inte möta kolleger som sitter av möten utan engagemang och som bara använder mun och inte öron. Jag hoppas att varje ledamot som väljs i höst, oavsett parti, kommer bidra till att öka förtroendet för politiken i Nordanstig.

Angående högstadiefrågan så har vi från Kristdemokraterna sagt att underlaget är alldeles för dåligt för att fatta beslut på och vi vill att frågan tas upp igen. Vi tror på andra lösningar än att lägga ner den högstadieskola som ligger i en del av kommunens tillväxtområde – området längs E 4.

Maria Karström (KD)

kommunfullmäktigekandidat

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons