Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Passa på och gör en bra träffpunkt i Ljusdal

Såg ni bilden av Förvaltningshusets Ljusdalssal? undrar skribenten som uppmanar kommunen att ta tillfället i akt och bygga en träffpunkt/mötesplats i Ljusdal.

Annons

Långt från själva eldslågorna och ändå har det varit nödvändigt att renskala in till själva reglarna! Och det sägs att hela undervåningen är som en enda stor hangarhall.

Då förstår vi medborgarförslagets initiativtagare som menar att det nu är världens tillfälle att tänka framåt. Vilken möjlighet att skapa en träffpunkt/mötesplats under tak i varma utrymmen med tanke på det klimat vi har. När vi kommer till köpingen är det trevligt att kunna komma in och läsa en tidning, se på folk och kanske komma i småprat med varandra. Före branden fanns det en intressant anslagstavla om vilka evenemang som är på gång. Den skulle gärna kunna göras större.

Och kanske vi också skulle kunna träffa på någon av våra förtroendevalda för samspråk när vi tittar in. Det här är verkligen något att satsa på.

Förresten, hur kan det kosta fyra miljoner kronor att i en tom hall dra några vatten- och avloppsrör några meter längre bort när själva till- och avflödena redan finns? Vi tror inte på den uppgiften.

Från en by

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons