Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Parkeringsfrågan i Hudiksvall har stannat i fel ruta! 

Då var det dags för ytterligare ett tokigt och felaktigt beslut av S och V som styr i Hudiksvall, skriver Jonas Holm (M).

Annons

Avskaffandet av P-skivan och onödiga investeringar i nya P-automater är ett faktum inom kort. Notan kommer som vanligt för majoritetens tillkortakommanden att skickas direkt till skattebetalarna! 

Varför lyssnade man inte till dem som svarade på kommunens frågeställningar i den enkät som skickades ut efter den återremiss som kom till förra året? Varför vågar man inte vara lyhörd?

Är handlare, organisationer, fastighetsägare och vanligt folk inte värda att lyssna på?   Nuvarande majoritet som styr i minoritet har inte för vana eller förmåga att lyssna på andra idéer utom sina egna. Framför allt inte om de är olika. 

Nu får våra besökande från andra kommuner, turister och våra kommuninvånare som har P-skiva läsa skyltar och försöka lära sig de dubbla system som man inför i Hudiksvall. Varför krånglar man till det i stället för att förenkla och förbättra? Tur att det bara är två år kvar till nästa val då medborgarna har möjlighet att rösta bort partier som backar in i framtiden.

Jonas Holm (M)

kommunalråd i opposition 

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons