Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

På väg mot Vitryssland

Annons

Det började i Polen, en arg elektriker tyckte att nu får det var nog, vi polacker kan tänka självständigt och fatta egna beslut. Maktens härlighet i Warszawa måste brytas och en revolution hade startas och spred sig som en löpeld genom Europa.

Här i Ljusdal har B-laget börjat en marsch mot Vitryssland, Ljusdalsbor är inte förmögna att fatta egna beslut. Alla beslut ska fattas av dem som tillhör det B-lag som till stora delar inte respekterar de demokratiska spelreglerna. Fy skam Hulda i Tallåsen, Oskar i Hybo, Malte i Järvsö, Anna i Färila samt 83-årige John i tätorten Ljusdal, det är inte ni som ska fatta beslut om vem som ska komma och koka havregrynsgröten. Det är de i kommunhuset som begriper och beslutar vad ni behöver, er plats är i sängen och därmed basta.

Bästa ljusdalingar, när arvodet för politiskt arbete är större än förståndet då går vi mot samma tänk som i Vitryssland. Men snart är det bara tre år kvar på denna marsch. Ett valresultat som inte respekteras kommer alltid att få konsekvenser i framtiden så även i Ljusdal.

Åke Söderlund

Nor

Järvsö

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons