Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Överlaga inte beslutet!

Vi hoppas och önskar att Hudiksvalls kommun inte överklagar Skolinspektionens tillstånd om att få starta en grundskola, utan att de i stället samarbetar och underlättar startprocessen.

Annons

Glada Hudikgymnasiet, som är en kulturstyrd verksamhet med en stark värdegrund, är en skola och en arbetsplats med bra resultat och hög trivsel. Hårt och resultatinriktat arbete med fokus på elever och en vardag full av humor och respekt har lett oss dit. Tydligast av allt är elevperspektivet.

Många av oss lärare har tidigare arbetat på flera olika skolor och vi vill att fler elever och lärare ska få möjlighet att verka på en skola som kännetecknas av ovanstående. Vi hoppas och önskar att Hudiksvalls kommun inte överklagar Skolinspektionens tillstånd om att få starta en grundskola, utan att de i stället samarbetar och underlättar startprocessen så att alla de barn och ungdomar som står i kö hos oss kan få börja här i höst. Idag borde valet av skola självklart vara elevers och föräldrars även i vår kommun.

Vi vill också passa på att önska vår skolledning lycka till, ni har en unik inställning och vi vet att vårt koncept är en viktig framgångsfaktor i framtidens skola.

Lärarna på Glada Hudikgymnasiet

Annica Ödeving, Mathilda Högdahl, Jessica Lindh, Åsa Stonegård, Jonas Winder, Catharina Magnusson, Pia Larsson, Richard Schreiner, Gustaf Andersson, Janne Karlsson, L-O Hedqvist

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons