Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Oroande kraftsamling

Jag kommer här med en skarp varning för vad som är på väg i vår värld. Runt om oss sker nu stora händelser hela tiden. Just nu är läget skarpt på Koreahalvön och ute till havs har försvunnit fyra stycken avancerade nordkoreanska ubåtar som nu gömt sig ner i havet och ligger på lur. Oavsett om de har kärnvapen eller inte så är de ett mycket stort hot mot sjöfarten till och från syd Korea och Japan.

Annons

Den amerikanska flottan har återigen börjat kraftsamla utanför Irans kust i Indiska Oceanen. Man ska ha fem hangarfartygsgrupper på plats i juli. Det vill säga om en månad. Bara dessa fartyg har med sig ungefär 600 attack- och jaktplan. Man har från Los Angeles sänt ett stort antal containers med speciella bomber till den stora bas man har på en ögrupp i Indiska Oceanen (Diego Garcia) där det finns mängder med tunga bombplan som når Iran på två timmar. Dessa bomber är penetreringsbomber som kan tränga 100-tals meter ner i marken innan de exploderar.

Efter det som hänt på havet utanför Israel där ett antal människor miste livet under ett försök att nå Gaza med leveranser av förnödenheter förbjudna av Israel att importera har situationen mellan Turkiet och Israel skärpts. Mycket akut för att något stort sorgligt ska inträffa i denna del av världen. Israel genomför nu i dagarna mycket stora mobiliseringsövningar, och läget runt Israel är mycket skärpt. Här pågår nu från flera håll ren krigspropaganda.

Burma har blivit en av de nationer som också vill försöka skaffa sig atomvapen, och med hjälp av Nordkorea. Burma är grannland med Thailand där bondebefolkningen börjat resa sig och kallar sig rödskjortor.

Den ekonomiska situationen förvärras dag för dag i hela världen, och allt man gjort för att hålla systemet i gång ser ut att ha misslyckats. Arbetslösheten ökar i många länder, och bankernas problem förvärras hela tiden. Man försöker med statliga injektioner rädda det som räddas kan men vi ser ut att snabbt gå mot en ekonomisk härdsmälta. Börserna åker jojo men det lutar utför hela tiden nu.

Det finns de som säger att järtecknen och förebuden nu finns för dem som kan se, höra och känna dessa varsel. Mycket står på spel och faran är att vi missar chansen att förbereda oss själva och vårt land inför det som nu uppenbart är på väg att hända. Vulkanutbrott – oljeutsläpp – konstigt väder är något av det som sker.

Det finns många kloka människor där ute i världen som på fullt allvar menar att nu leder man oss mot krig. Politikerna vill ha krig. Krig är det enda som kan stoppa den ekonomiska katastrofen. Krig är vad vi kommer att få och mycket snarare än de flesta kan ana. Kriget kommer att förändra vår värld återigen.

Lars Idon Andersson

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons