Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Onödiga" sjukresor

Det måste väl vara bättre att 2–3 personer åker upp till Bollnäs i stället för att alla 40-talister från Ovanåkers kommun åker till Gävle.

Annons

Blev för någon vecka sedan kallad till sjukhuset i Gävle för kontroll av kroppspulsådern. Mycket omtänksamt av sjukvården. Kontrollera kroppen förebyggande, mycket bra.

Jag tog bilen och åkte till Gävle. Redan på väg från parkeringen till huvudporten möter jag två man från Edsbyn som varit där i samma ärende. Väl uppe i väntrummet sitter där flera män från Edsbyn.

Inne hos läkaren eller sköterskan som gjorde undersökningen frågade jag om inte den här kampanjen kunde genomföra i Bollnäs. Jovisst säger hon men de vill inte lära sig maskinerna.

Min frustration uppstår direkt. Det måste väl vara bättre att 2–3 personer åker upp till Bollnäs i stället för att alla 40-talister från Ovanåkers kommun åker till Gävle.

Sjukhuspersonalen i Bollnäs, vill ni inte utbilda er eller lära sig nya arbetsuppgifter?

Var finns de stora chefer som ska bestämma och ta beslut? Ytterligare ett bevis på att ingen bryr sig om miljön annat än för att höja bensinpriset.

Alla miljöknuttar, varför tar ni inte tag i alla enkla vardagsmöjligheter om vi nu ska tänka på miljön. Det gäller väl att hushålla med resurserna, inte bara hitta på avgifter.

Dan Hälsing

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons