Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Olyckligt stänga in krogfolket

Stod länge och köade, frågan är om man verkligen har rätt att hålla människor inne/instängd på det sätt som gjordes. Många jag känner missade bussar.

Annons

Tycker det är skoj och trevligt och att det är bra att man tar initiativ och vill förändra lite grand, när man har tagit över något som man vill satsa på. Tänker på en viss om byggnation i danslokalen.

Jag har varit på Tuppens danskrog båda kvällarna när det har varit utsålt. Att det fungerade på Lasse Stefanz har att göra med vilken publik det är. "Vuxna" människor, som är förutseende och hämtar ut kläder i tid, inte blir alltför berusade och hör vad/lyssnar till vad andra/eventuellt vakter säger till dem. Bar och dansgolv fungerade bra på juldagen, jättebra och mycket trevliga vakter.

Stod länge och köade, frågan är om man verkligen har rätt att hålla människor inne/instängd på det sätt som gjordes. Många jag känner missade bussar.

Tror det är fler nackdelar än fördelar att hållas instängd; inte kunna gå på toaletten i den utsträckning man vill, killar kan faktiskt gå ut.., att kunna ta sig därifrån, gå ut och röka etcetera. Just att inte ha valfriheten, som att också kunna lämna sina kläder för att hämta dem senare, skapar en stor frustration, ilska och panik. Många ungdomar klättrade ner för trapporna via brandutgångarna, och under stängslen, på södra sidan för att ta sig ut.

Var orolig långa stunder då det rörde sig i folkmängden där man stod, folk knuffas och tränger på. Man följer med i rörelserna ofrivilligt. Upplevde samma sak, fast än mer kaotiskt, den gången Magnus Uggla uppträdde på Lokstallarna en gång i tiden i Bollnäs. Om man håller på att dras ner mot golvet av rörelsen, kan du omöjligt röra dig/göra något på egen hand. Vill inte uppleva samma sak igen någonstans.

Jag uppfattade inte att några högtalare existerade denna kväll, stod då och köade i två köer.

Inget ont om ungdomar i allmänhet, men tror att äldre kan vara mer förutseende och alkoholen gör ju sitt till på ett olyckligt sätt. Finns obetänksamma äldre med. Men, tror att just att vi hölls instängda, skapade "kaoset" denna gången. Danskrogen är annars ett mycket trevligt ställe att gå till och besöker det gärna igen.

43-årig kvinna

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons