Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Oklart

Förlåt mig Hudiksvalls kommunfullmäktige. Jag är ledsen för att jag inte alltid förstår ert språk. Ni måste förstå att när jag växte upp på den tiden då det ansågs att avyttra och sälja betydde samma sak.

Annons

Förlåt mig Hudiksvalls kommunfullmäktige. Jag är ledsen för att jag inte alltid förstår ert språk. Ni måste förstå att när jag växte upp på den tiden då det ansågs att avyttra och sälja betydde samma sak. Dessbättre så är jag inte ensam att fortfarande ha den uppfattningen. Till exempel delar jag den med samtliga i Sverige utgivna ordböcker.

Här i vår vackra stad har kommunstyrelsen beslutat att ändra på den saken. År 2003 beslöts att avyttra Stallet. När jag senare ställde frågan till kommunfullmäktige: Varför ska Stallet säljas, lämnade kommunstyrelsens representant för mig det underliga svaret: Det är inte meningen att sälja Stallet utan att avyttra.

Det är väl inte underligt att jag, en vanlig medborgare, blir väldigt förvånad. Jag har ju inga möjligheter till insyn i verksamheten. Men jag har möjlighet att läsa protokoll och dessa ska vara väldigt exakta enligt kommunallagen.

Sven G. Enström

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons