Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ogynnsamt förhala flytten

Socialdemokraterna tillsammans med Vänsterpartiet hade lyckats få till en lösning med Trätåg vid en tillfällig flytt av terminalen.

Annons

De röstades då ner av andra partier som tycker att terminalen ska finnas kvar mitt i centrala Ljusdal för icke överskådlig tid tills en flytt till Bränta kan bli av någon gång 2025?

Jag skulle vilja ha svar av dem som röstat kvar terminalen om varför de anser att den ska finnas mitt i centrala Ljusdal i stället för att rösta för den lösning som Trätåg gått med på och som de även skulle bekosta själva?

Det finns faktiskt intressenter som vill till Östernäs så fort terminalen flyttats och PEAB står redo. Men hur länge tror ni att de vill vänta? De som vill etablera sig där betalar sina byggen själva och det är en utveckling som gynnar hela kommunen och redan befintlig handel, enligt handlarna själva!

Det ni håller på med gynnar inte kommunen, däremot leder det till avveckling inom en snar framtid! Detta enligt många handlare i Ljusdal! Tror ni att ni har Ljusdalsborna på er sida?

Bianni

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons