Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Och så kom det en till...

Snälla, varför inte ge Helena Palén Olofsson och John Pettersson varandras telefonnummer, så att de kan fortsätta sin tämligen uttjatade debatt om massvaccinationens vara eller icke vara per telefon?

Annons

Snälla, varför inte ge Helena Palén Olofsson och John Pettersson varandras telefonnummer, så att de kan fortsätta sin tämligen uttjatade debatt om massvaccinationens vara eller icke vara per telefon? Denna duell behöver inte beskådas i tidningen i tid och otid.

Trodde det lugnat ner sig tills jag slog upp tidningen den 26/1 och såg ytterligare en insändare av denna Helena som tyckte det var dags för en "liten summering" och då riktad till John Pettersson.

Ser nu framför mig ett "fång" av insändare angående uppföljningen av denna massvaccinering.

Möjligtvis har detta skötts illa. Möjligen har WHO:s egen hantering av svininfluensan inte varit den bästa men vad kan göras nu i efterhand? Tjata om det ännu mer?

Slutligen några ord till dig John Pettersson: du har i skrivande stund inte kommenterat Helena Palén Olofssons insändare så min insändare kan egentligen inte riktas till dig. Förhoppningsvis kommer det heller ingen kommentar från dig och debatten "dör" självmant.

En som tagit ställning för länge sedan...

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons