Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nyfascister lockas av klimatmötet

Nyfascisterna har stora förväntningar på klimatkonferensen i Köpenhamn. Där finns möjligheten för dem att få beskatta världens länder, och föra dessa skatter under sin kontroll. Klimatskatter är deras målsättning för Köpenhamn.

Annons

Under 1920-talet i Italien formulerades de fascistiska tankar som omfattar en massrörelse där individen saknar värde då den är underställd statens vilja och behov. Denna totalitära ideologi där korporativism och storföretag och storbanker har samma målsättning som staten har fått sin renässans.

Den nyfascism som i dag spirar på så många håll har bara lite gemensamt med Benito Mussolinis fascistiska rörelse Partio Nazionale Fascista som deras parti hette fram till 1945.

Dagens nyfascistiska rörelse är främst en ekonomisk och politisk tanke där världen ska styras av en regering, och där det endast ska finnas en valuta. Precis som Mussolinis parti bildades i Italien en gång så kommer den nyfascistiska rörelsens tankar även därifrån. Det som är deras ideologiska grund heter The Club of Rom och är en mycket tät och hemlighetsfull organisation. Pengarna man behöver kommer från Rockefeller och Ford-stiftelserna enligt uppgift.

Utifrån sin ideologi vill man begränsa jordens befolkning ner till knappt 10 procent av dagens 6,7 miljarder människor. På fyra stora stenblock någon satt upp i Georgia i USA, och som kallas för The Georgia Guide Stones har man huggit in sina nya tio Guds bud på åtta språk.

Det första budordet av dem är skrivet på detta sätt.

Maintain humanity under 500 000 000 in perpetual balance with nature – Means the entire human race at its climax level for permanent balance with nature.

Betyder på ett ungefär att mänskligheten ska hållas under 500 miljoner för att ha balans med naturen

Vem tror ni sätter upp fyra mycket stora stenblock där man huggit in dessa tio budord till en kostnad med all säkerhet på flera miljoner? Det finns heller ingen som med säkerhet kan säga vem som betalat för detta. Den som beställde arbetet av stenhuggeriet uppgav ett falskt namn, men han betalade.

Varför vill man nu reducera jordens befolkning med mer än 90 procent? Jo, svaret är att vi blivit för många – och vi förstör för mycket – och vi förbrukar jordens resurser för fort.

Nyfascisterna har stora förväntningar på klimatkonferensen i Köpenhamn. Där finns möjligheten för dem att få beskatta världens länder, och föra dessa skatter under sin kontroll. Klimatskatter är deras målsättning för Köpenhamn.

För den som vill veta mera kan ni söka på Internet efter The Georgia Guide Stones och efter The Club of Rom. Sök även information om Bilderberg group. Ni blir överraskade om hur öppenhjärtiga man är med sin vision om ett annat samhälle med mycket färre människor.

Lars Idon Andersson

 

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons