Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nu är måttet rågat

Nu är måttet rågat inte bara när det gäller Brotorgsfrågan, utan det svämmar över med anledning av den röra som råder bland våra folkvalda politiker i kommunen.

Annons

Nu är måttet rågat inte bara när det gäller Brotorgsfrågan, utan det svämmar över med anledning av den röra som råder bland våra folkvalda politiker i kommunen. Kommunalrådet som struntade i att genomföra det uppdrag han fick efter beslut i kommunfullmäktige.

Men en har ändå visat civilkurage och vågade sätta ner foten. Bra gjort Kenneth Nilshem! Han gjorde det som vårt kommunalråd Olle Nilsson Sträng struntade i att genomföra, och som istället för tredje gången satte sig i knä på motparten.

För att inte göra frågan alltför enkelt i det här läget så har Thomas Perzon lämnat in en ansökan om bygglov mitt emot Brotorget, för att bygga en minigalleria. Det kan väl ändå inte finnas någon sund tjänsteman, eller politisk instans, som tillstyrker någon form av bygglov innan Brotorgsfrågan är löst?

Det kan verkligen uppfattas som en ren påtryckningsåtgärd, eftersom Thomas Perzon klart har deklarerat att får man inte behålla Brotorget, då blir det heller ingen minigalleria. Men skulle det mot all förmodan bli en minigalleria, med de skyltar som fanns på fotomontaget i Ljusnan, då kan man konstatera att det blir inget bygge på torget.

För då kommer nog ett argument från Perzon att en byggnad på torget skulle skymma hans skyltar. Hur har man tänkt där? Förmodligen inte alls, utan man är ute efter att ställa till så mycket oreda som möjligt för den politiska ledningen i Bollnäs, och inte minst för alla innevånare som börjat bli riktigt förbannande.

Så kom ihåg alla kommuninvånare, det är inte Sjaelsö i Danmark som förhandlar idag, utan det är två lokala företagare i den egna kommunen, med bistånd från ett kommunalråd som förhandlar och skapar denna röra. Men det är Sjaelsö i Danmark som har bestämt att torget får under inga omständigheter återgå till Bollnäs kommun, enligt artikel i Ljusnan.

Därmed har fortfarande Bollnäsföretagarna inte på något sätt bevisat att man äger fastigheten, men man är oerhört sugna på att göra affärer.

En som tröttnat

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons