Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nordea ”konfiskerar” dina banktillgångar!

Förutom att banken ”snor” dina pengar i form av olika påhittade avgifter, nästan ingen ränta etcetera, ska du nu inte heller få direkttillgång till dina egna pengar!

Annons

Du ska nu ha två sätt att få tillgång till dina egna pengar hos Nordea. Det ena är på en bankautomat, det andra är med en postväxel (som du inte kan omsätta i kontanter).

Gå in på banken – sitt och vänta 10–20 minuter på din tur – och beställ en postväxel på önskat belopp.

Om du inte vet vad slutsumman kommer att bli för den affär du tänker göra, måste du ta en postväxel på ett lågt belopp samt sedan springa ut på gatan och köa till bankautomaten och ta ut den uppskattade mellanskillnaden i kontanter. Enkelt – eller hur?

Egentligen skulle vi alla pensionärer gå in och be att få en postväxel utskriven på beloppet för en dagstidning. Det har vi rätt till! Då skulle banken få något annat att göra än att hitta på elände för oss sparare som bidrar till deras övervinster.

Nordea slutar med kontanter på banken bland annat för banktjänstemännens säkerhet. Risk för rån etcetera. Kundernas exponering för rån är oväsentligt.

Om du behöver till exempel en större summa kontanter för att göra kontantaffärer ska du nu inför öppen ridå inför allas ögon stå vid en bankautomat på öppen gata och göra uttag efter uttag för att få dina pengar. Snacka om rånrisk! Det är bättre att bankkunden blir nedslagen, misshandlad och rånad än att något händer banken!

Detta är Nordeas nya sätt att ta hand om bankkunder.

Du har redan tidigare under 90-talet med dina skattemedel räddat Nordea från en allvarlig ekonomisk situation. Gör inte om det! Det är enklare än du tror att byta bank.

Låt dem inte hunsa med dig hur som helst! Visa att även du kan agera!

Pensionären

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons