Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nordanstig en varg och skolfri kommun

ngen rädder för vargen här. Den har portats i Nordanstigs kommun. Det har samma pålästa politiker som klubbat beslut om nedläggning av Backens skola bestämt. Man skäms för att vara Nordanstigsbo!

Annons

Nordanstigs bostäder lockar med gratis hyra var tredje månad om man hyr i Harmånger eller Stocka. Det är ett bra initiativ för att få inflyttning.

Vad gör våra folkvalda? Jo de har beslutat att lägga ner Backens skola. Där försvann nog intresset att hyra för några barnfamiljer.

Naturligtvis vill man bosätta sig där det finns fungerande skola. Den har ju politikerna lagt ner på den östra kanten, så vem vill bosätta sig där.

Kanske några pensionärer kan tänka sig att bosätta sig där. Det kan nog bli lugnt i framtiden, inga barnfamiljer, inga uppväxande ungdomar med mopedåkning som stör. I naturen kan de inflyttade lugnt vandra.

Ingen rädder för vargen här. Den har portats i Nordanstigs kommun. Det har samma pålästa politiker som klubbat beslut om nedläggning av Backens skola bestämt. Man skäms för att vara Nordanstigsbo!

Politiker vakna!

Ingen rädder för vargen här

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons