Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nobbat ungdomsevenemang

Jag trodde en kommun hade till uppgift att i alla fall försöka sysselsätta och främja aktiviteter, speciellt riktade till ungdomar. Nu har jag försökt i flera månader att hitta en lokal där jag kan sysselsätta, helt drogfritt, LAN för ungefär 120 ungdomar.

Annons

Jag trodde en kommun hade till uppgift att i alla fall försöka sysselsätta och främja aktiviteter, speciellt riktade till ungdomar.

Nu har jag försökt i flera månader att hitta en lokal där jag kan sysselsätta, helt drogfritt, LAN för ungefär 120 ungdomar i 48 timmar. Då jag stod för all egen utrustning och villig att betala hederligt för en lokal.

Hittills helt utan framgång. Med diverse rutomkringliggande problem så uteslöts några lokaler. Men då jag försökte hyra lokalen på Gärdet, där vaccinationen höll hus nyligen, så fick jag nobben med anledning att det var inte värt besväret.

Alltså ren ovilja. Den lokalen ligger till uthyres nu på Bollnäs bostäders hemsida, ingen hyresgäst, inga pengar. Ändå tackar de nej till vad jag har att erbjuda i pengar, antagligen bara för det blev lite för mycket pappersarbete.

Så vad krävs det för att jag ska få hyra en lokal och hjälpa några ungdomar att bli sysselsatta i två dygn? svågerpolitik ?

Tilläggas kan väl att, jag kan faktiskt hyra Höghammarhallen för denna aktivitet, men det kostar närmare 30 000kr vilket jag har svårt att finansiera.

Gabriel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons