Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nilsson-Sträng arena...

Vintern har slagit till med full kraft och det har skapat problem för Bollnäs bandy. Men det hade inte behövt vara på det viset om ledningen inom Bollnäs bandy hade börjat tänka till.

Annons

Vintern har slagit till med full kraft och det har skapat problem för Bollnäs bandy. Men det hade inte behövt vara på det viset om ledningen inom Bollnäs bandy hade börjat tänka till. Ni hade kunnat ha en ishall för länge sedan om ni inte lyssnat på intressenter inom sfären i er högborg som kallas stadshus, där storhetsvansinnet växt fram och förslag om ett skrytbygge utan dess like på järnvägsområdet tagit form.

Kostnadskalkylerna blir väl för Bollnäs som för Vänersborg. Har verkligen Bollnäsborna råd med detta? Om ni hade byggt in Sävstaås med tak och väggar så hade allt varit klart då säsongen började. Allt annat fanns ju redan på plats, kylaggregat och så vidare samt parkeringsplatser, vilket kommer att bli ett problem med de nya tokerierna. Men kanske mindervärdighetskomplexet kanske satt sina spår även i ledningen inom Bollnäs bandy som inte satt ner foten. Ni kanske vill ha ert komplex liknande Göranssons Arena men döpa om det till Nilsson-Strängs Arena.

L.B.J-sson

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons