Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ni skyller på de drabbade

Det är beslutet om verksamhetsområde, då man tog vårt vatten och avlopp, som oroar och inte andras åsikter. Bolaget försöker vända på faktiska förhållanden och skylla på de drabbade.

Annons

Svar till Michael Löfqvist (19/3).

Det är beslutet om verksamhetsområde, då man tog vårt vatten och avlopp, som oroar och inte andras åsikter. Bolaget försöker vända på faktiska förhållanden och skylla på de drabbade. Genom obegripliga regelförklaringar försöker bolaget rättfärdiga ett obefogat beslut. Men vi är vana vid att vattenbolaget och de ansvariga politikerna sprider orena argument och blundar för att de är de själva som vållat oron. Nu är det snart en tredje sommarsäsong i Sörfjärden som kommer att bli förstörd av ängslan.

Det är en mycket stor mängd av fastighetsägarna som uppger att de kommer att sälja om inte beslutet ändras. För en del beror det på att miljön blir förstörd och för andra att de inte har råd att bo kvar. Bolagets vd har en lön på nästan en miljon kronor. Därför kanske det kan vara svårt att känna empati med många pensionärers oro i Sörfjärden som måste leva på mindre än tio procent av den. Den dåliga respekten för våra känslor och åsikter har lett till en tragedi för tusentals människor.

Orolig kustbo

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons